Jonas Brothers, Miley, Demi si Selena - videoclip Send It On
4 participanți
Autor
Numarul mesajelor : 631 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 29 Stare de spirit : HaPpY
Subiect: Jonas Brothers, Miley, Demi si Selena - videoclip Send It On Joi Aug 13, 2009 4:21 pm
Disney a lansat videoclipul `Send It On`, care ii are drept protagonisti pe Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato si Selena Gomez. Materialul incepe cu Nick Jonas si vedeta Hannah Montana. Cei doi stau asezati pe scena si canta impreuna, secventa pe care ati putut-o vedea si in making of. Apoi, Joe Jonas, Kevin Jonas, Demi Lovato si Selena Gomez li se alatura si ei in cantec si in demersul "Friends For Change: Project Green", care a fost initiat in scopul de a-i impulsiona pe copii si tineri sa protejeze Planeta. Melodia `Send It On` a fost scoasa pe piata in data de 11 august, putand fi achizitionata contra sumei de 99 de centi. Banii stransi din vanzarea ei urmeaza a fi utilizati in campanii in beneficiul mediului inconjurator. Videoclipul `Send It On` fusese initial programat spre lansare pentru data de 14 august, dar a aparut mai devreme, asa ca il puteti vedea si voi un pic mai jos. Alaturi de Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato si Selena Gomez, in campania "Friends For Change: Project Green" s-au implicat si Mitchel Musso, Brenda Song, David Henrie, Sterling Knight, Emily Osment.
Ultima editare efectuata de catre ˜”°Carmen.• in Joi Aug 27, 2009 1:11 am, editata de 1 ori
LilzZz-grEEn Star
Numarul mesajelor : 226 Data de inscriere : 29/06/2009 Varsta : 26 Localizare : p forumul unde ninge :)) :x Stare de spirit : haPPy k am convershi :))
Subiect: Re: Jonas Brothers, Miley, Demi si Selena - videoclip Send It On Sam Aug 15, 2009 1:49 pm
cat de tare!!! :O se aduna starurile :X )
Jane-Volturi CooL
Numarul mesajelor : 157 Data de inscriere : 12/07/2009 Varsta : 29 Localizare : NeverLand Stare de spirit : Happy
Subiect: Re: Jonas Brothers, Miley, Demi si Selena - videoclip Send It On Mier Aug 26, 2009 8:50 pm
Supper imi place foarte mult
Admin ~Administratoare~
Numarul mesajelor : 631 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 29 Stare de spirit : HaPpY
Subiect: Re: Jonas Brothers, Miley, Demi si Selena - videoclip Send It On Joi Aug 27, 2009 1:18 am
da e sweet i mie imi place
miley_anto Incepator
Numarul mesajelor : 46 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 27 Localizare : marte Stare de spirit : I Love:X:X:X Miley Cyrus :X:X:X
Subiect: Re: Jonas Brothers, Miley, Demi si Selena - videoclip Send It On Mar Sept 15, 2009 3:27 pm
De acord cu voi .....Super tare :X. ,,We`re all in this togheter...`` )))
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Jonas Brothers, Miley, Demi si Selena - videoclip Send It On
Jonas Brothers, Miley, Demi si Selena - videoclip Send It On