Admin ~Administratoare~
Numarul mesajelor : 631 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 29 Stare de spirit : HaPpY
| Subiect: Demi Lovato si Joe Jonas s-au despartit!!!!!! Lun Iun 07, 2010 11:59 am | |
| Demi Lovato si Joe Jonas s-au despartit de curand, informeaza presa straina.
Zvonurile privind iminenta destramare a cuplului Jemi circulau de ceva vreme, dar amandoi au refuzat sa recunoasca in fata lumii ca au ales sa mearga pe drumuri diferite... exceptandu-le pe cele care duc la Disney.
Intr-o zi, Demi s-a hotarat sa explice totul: Atatea barfe umbla de colo colo in ziua de azi. Mi-ar placea sa lamuresc cateva chestiuni. In primul rand, Joe si cu mine ne-am despartit, dar nu prin telefon, a scris actrita pe Twitter, facand aluzie la despartirea dintre Joe Jonas si Taylor Swift care s-a produs in timpul unei discutii telefonice.
Lucrurile nu functionau, dar suntem in continuare prieteni. In al doilea rand, nu ies cu niciun alt baiat. Nimic nu este mai important pentru mine decat relatia pe care o am cu fanii mei. Am simtit ca trebuie sa stiti asta, a conchis Demi Lovato.
La randul sau, Joe Jonas a explicat: In ultimele luni mi-am dat seama ca pentru mine este mai importanta prietenia dintre noi doi. A fost decizia mea sa ne despartim, dar o iubesc ca pe o amica. A fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie de ea.
Joe Jonas si Demi Lovato erau impreuna din martie 2010.
| |
|
bombonik CooL
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 10/06/2010 Varsta : 27 Localizare : HeRe:P Stare de spirit : happy:)
| Subiect: Re: Demi Lovato si Joe Jonas s-au despartit!!!!!! Joi Iun 10, 2010 4:22 pm | |
| dap e trist se potriveau | |
|
Inna Star
Numarul mesajelor : 274 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 27 Localizare : nui trb ta Stare de spirit : Happyyyyyy
| Subiect: Re: Demi Lovato si Joe Jonas s-au despartit!!!!!! Sam Iun 12, 2010 6:34 pm | |
| ce trist....se potriveau fff bine | |
|
Admin ~Administratoare~
Numarul mesajelor : 631 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 29 Stare de spirit : HaPpY
| Subiect: Re: Demi Lovato si Joe Jonas s-au despartit!!!!!! Lun Iun 14, 2010 12:59 am | |
| si ff repede .......pacat | |
|
Bad-Girl-But-Funky CooL
Numarul mesajelor : 133 Data de inscriere : 06/07/2009 Varsta : 29 Localizare : Aici Pt ### 4 ever Stare de spirit : hamm,,,,, nam ce FAce Lenea doare beyy
| |
bombonik CooL
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 10/06/2010 Varsta : 27 Localizare : HeRe:P Stare de spirit : happy:)
| |
Ruxy_Luxy CooL
Numarul mesajelor : 116 Data de inscriere : 05/12/2009 Varsta : 28 Localizare : pe forum :D Stare de spirit : ...secret ^_^
| Subiect: Re: Demi Lovato si Joe Jonas s-au despartit!!!!!! Mar Iun 15, 2010 3:23 am | |
| nu pot sa cred deja??? frate fff repede ce naspa ....cu trace.....wow nu cred p.s: scz ka fac off dar bn ai venit bombonik | |
|
bombonik CooL
| Subiect: Re: Demi Lovato si Joe Jonas s-au despartit!!!!!! Mar Iun 15, 2010 3:43 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demi Lovato si Joe Jonas s-au despartit!!!!!! | |
| |
|