Ruxy_Luxy CooL
Numarul mesajelor : 116 Data de inscriere : 05/12/2009 Varsta : 28 Localizare : pe forum :D Stare de spirit : ...secret ^_^
| Subiect: Selena Gomez videoclip Naturally Mier Dec 09, 2009 5:47 pm | |
| Naturally este noul videoclip al Selenei Gomez. Acesta a aparut cu doua zile mai devreme fata de data anuntata pentru lansare. Videoclipul nu iese din tipare, este simplu, cu efecte ultra folosite, iar in centrul atentiei este, evident, Selena. Baietii din trupa apar putin, in doar cateva cadre, in rest o vedem pe Selena in mai multe tinute, de la casual la elegante. Naturally este o piesa frumoasa, care merita un videoclip mult mai bun, dar Selena e la inceput de drum, asa ca pe viitor ne asteptam sa scoata clipuri cu mai multa personalitate, pentru ca are de unde. Acest single apare pe albumul de debut al actritei, `Kiss and Tell`, lansat la sfarsitul lunii septembrie. | |
|
LilzZz-grEEn Star
Numarul mesajelor : 226 Data de inscriere : 29/06/2009 Varsta : 26 Localizare : p forumul unde ninge :)) :x Stare de spirit : haPPy k am convershi :))
| Subiect: Re: Selena Gomez videoclip Naturally Lun Dec 14, 2009 8:25 pm | |
| hainele si parul ei sunt geniale in videoclip, si imi place ca e veeerdeee ) si snt un mare fan al selenei gomez, vreau sa vad videoclipul | |
|
Inna Star
Numarul mesajelor : 274 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 27 Localizare : nui trb ta Stare de spirit : Happyyyyyy
| Subiect: Re: Selena Gomez videoclip Naturally Lun Dec 14, 2009 11:37 pm | |
| l-am vazut...videoclipul e super dar nu prea imi plac versurile ___________________________________________________ The life is Beautiful... | |
|
Admin ~Administratoare~
Numarul mesajelor : 631 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 29 Stare de spirit : HaPpY
| Subiect: Re: Selena Gomez videoclip Naturally Mar Dec 15, 2009 4:01 pm | |
| da nici mie dar videoclipul de super | |
|
Just-Me CooL
Numarul mesajelor : 166 Data de inscriere : 25/06/2009 Varsta : 29 Localizare : Here Stare de spirit : MULTE
| Subiect: Re: Selena Gomez videoclip Naturally Mier Apr 07, 2010 5:11 pm | |
| e dragut ca si ea | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Selena Gomez videoclip Naturally | |
| |
|