| LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Admin ~Administratoare~
Numarul mesajelor : 631 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 29 Stare de spirit : HaPpY
| Subiect: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Sam Aug 01, 2009 10:52 pm | |
| Ofiterii responsabili cu securitatea la Disney au avertizat Departamentul Politiei din Los Angeles (LAPD) sa aiba in vedere un barbat arestat in Georgia luna trecuta, pentru ca a incercat sa ajunga la Miley Cyrus, in timpul unei filmari.Dupa ce a fost ridicat de fortele de ordine, Mark McLeod, in varsta de 53 de ani, a declarat ca vedeta Hannah Montana i-a transmis `mesaje secrete` prin intermediul serialului. Potrivit unui raport intocmit de politie, omul pretindea ca este `foarte bun prieten cu Miley` si ca `Miley i-a spus sa vina sa o viziteze azi`. El a spus, de asemenea, `Voi fi cu Miley in p*** mea... destinul nostru este sa fim impreuna, iar politistii nu vor putea impiedica asta`, afirmatie care i-a ingrijorat pe apropiatii vedetei Disney. Mark McLeod o urmareste pe Miley Cyrus de mai multa vreme, insa pana acum nu s-a manifestat violent. In luna martie, el a fost prezent la o sesiune de autografe sustinuta de cantareata. Cu aceasta ocazie, a declarat pentru New York Daily News ca planuieste sa o ceara de nevasta pe vedeta Hannah Montana. | |
|
| |
CooL_GirL Star
Numarul mesajelor : 285 Data de inscriere : 25/06/2009 Varsta : 29 Localizare : AICI Yeeee~~~~~ Stare de spirit : ....
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Sam Aug 01, 2009 10:59 pm | |
| - Citat :
- Mark McLeod, in varsta de 53 de ani
mama nenea asta e nebun 53 frate cat de prost poate fi | |
|
| |
Admin ~Administratoare~
Numarul mesajelor : 631 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 29 Stare de spirit : HaPpY
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Sam Aug 01, 2009 11:16 pm | |
| da stiu si cum arata pai numa un nebun putea s afaca asaceva | |
|
| |
Inna Star
Numarul mesajelor : 274 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 27 Localizare : nui trb ta Stare de spirit : Happyyyyyy
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Sam Aug 01, 2009 11:29 pm | |
| ce naspha..da ala chiar e nebuna mai ales dupa cum arata
Ultima editare efectuata de catre Black angel in Lun Aug 03, 2009 4:10 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Admin ~Administratoare~
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Dum Aug 02, 2009 1:56 pm | |
| | |
|
| |
LilzZz-grEEn Star
Numarul mesajelor : 226 Data de inscriere : 29/06/2009 Varsta : 26 Localizare : p forumul unde ninge :)) :x Stare de spirit : haPPy k am convershi :))
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Sam Aug 08, 2009 1:13 am | |
| OMG:| thoamne! nu vreau sa am de'aface q pers. dastea | |
|
| |
Admin ~Administratoare~
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Sam Aug 08, 2009 1:54 am | |
| - Citat :
- El a spus, de asemenea, `Voi fi cu Miley in p*** mea... destinul nostru este sa fim impreuna, iar politistii nu vor putea impiedica asta`, afirmatie care i-a ingrijorat pe apropiatii vedetei Disney.
doamen sincer nu as vrea sa fiu in locul ei | |
|
| |
LilzZz-grEEn Star
Numarul mesajelor : 226 Data de inscriere : 29/06/2009 Varsta : 26 Localizare : p forumul unde ninge :)) :x Stare de spirit : haPPy k am convershi :))
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Sam Aug 08, 2009 3:10 am | |
| chiar k... adik cine ar vrea? | |
|
| |
Inna Star
Numarul mesajelor : 274 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 27 Localizare : nui trb ta Stare de spirit : Happyyyyyy
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Sam Aug 08, 2009 8:38 pm | |
| nu cred ca ar vrea cnv...saraca de miley | |
|
| |
LilzZz-grEEn Star
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Lun Aug 10, 2009 2:06 pm | |
| da, saraca | |
|
| |
Inna Star
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Mar Aug 11, 2009 7:28 pm | |
| ala e si nebun da cred ca e si un super maniac......sper sa nu pateasca nimic miley | |
|
| |
LilzZz-grEEn Star
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Sam Aug 15, 2009 1:44 pm | |
| ai eu! doamne fereste | |
|
| |
Jane-Volturi CooL
Numarul mesajelor : 157 Data de inscriere : 12/07/2009 Varsta : 29 Localizare : NeverLand Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Mier Aug 26, 2009 8:51 pm | |
| Chiar ca Miley ar trebui sa se fereasca de asemenea fani | |
|
| |
miley_anto Incepator
Numarul mesajelor : 46 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 27 Localizare : marte Stare de spirit : I Love:X:X:X Miley Cyrus :X:X:X
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! Mar Sept 15, 2009 2:42 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! | |
| |
|
| |
| LAPD alert: Miley Cyrus are un fan maniac! | |
|