Ruxy_Luxy CooL
Numarul mesajelor : 116 Data de inscriere : 05/12/2009 Varsta : 28 Localizare : pe forum :D Stare de spirit : ...secret ^_^
| Subiect: Miley Cyrus intr-un papuc :)) Dum Dec 06, 2009 6:32 pm | |
| Miley Cyrus a fost surprinsa, sau i-a surprins pe paparazzi (nu stiu exact cum au stat lucrurile) la Miami, cand si-a facut aparitia... intr-un papuc. Imbracata intr-un tricou cu Jonas Brothers si incaltata intr-un singur papuc, vedeta Hannah Montana nu a incercat deloc sa se ascunda de fotograf. Mai mult de atat, ea i-a zambit si i-a facut cu mana. Miley Cyrus si familia ei au fost la Miami intr-o minivacanta, ce s-a sfarsit ieri (3 decembrie). In afara de plimbarea intr-un papuc, cantareata a mai atras atentia si cu un tatuaj, desenat undeva sub sanul stang. Din punct de vedere legal, Miley Cyrus nu are voie sa se tatueze pentru ca nu are 18 ani, varsta la care legea iti permite sa faci acest lucru in Statele Unite, potrivit dailymail.co.uk. Nu se stie, insa, daca tatuajul este unul permanent.
Ultima editare efectuata de catre Ruxy_Luxy in Mier Dec 09, 2009 5:05 pm, editata de 1 ori | |
|
LilzZz-grEEn Star
Numarul mesajelor : 226 Data de inscriere : 29/06/2009 Varsta : 26 Localizare : p forumul unde ninge :)) :x Stare de spirit : haPPy k am convershi :))
| Subiect: Re: Miley Cyrus intr-un papuc :)) Dum Dec 06, 2009 8:09 pm | |
| cred ca sunt false . adik..e tunsa (Miley n-are voie, nu-i da voie tatal ei) si e roscata! sigur e trucata :-? dar oricum, e ff interesant | |
|
Inna Star
Numarul mesajelor : 274 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 27 Localizare : nui trb ta Stare de spirit : Happyyyyyy
| Subiect: Re: Miley Cyrus intr-un papuc :)) Lun Dec 07, 2009 3:08 am | |
| si eu cred ca sunt trucate pozele ___________________________________________________ The life is Beautiful... | |
|
Ruxy_Luxy CooL
Numarul mesajelor : 116 Data de inscriere : 05/12/2009 Varsta : 28 Localizare : pe forum :D Stare de spirit : ...secret ^_^
| Subiect: Re: Miley Cyrus intr-un papuc :)) Mier Dec 09, 2009 5:04 pm | |
| scz nu e trucata am vazut si video | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Miley Cyrus intr-un papuc :)) | |
| |
|