Miley Cyrus se teme ca va fi parasita de australianul Liam Hemsworth. Cantareata in varsta de 17 ani este ingrozita de gandul ca prietenul ei, in varsta de 20 de ani, ar putea sa plece din Statele Unite, dar si din viata ei, informeaza gossipvita.com.
In cadrul unui interviu radiofonic, Miley a marturisit ca in ultima vreme o urmareste frica de a ramane singura:
`Nu vreau sa raman cu inima franta. Liam ar putea sa se intoarca in Australia oricand, n-am nicio siguranta. Dar cel putin deocamdata sunt fericita. El e foarte diferit fata de oricine altcineva pentru stie sa fie printre altele si un amic grozav`.
Cei doi indragostiti au inceput sa formeze un cuplu in urma cu un an, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru filmul `The Last Song`.
In acelasi interviu, Miley a mai facut o declaratie interesanta. Aceasta spune ca i-a cam picat cu tronc actorul din `17 again`, Zac Efron:
`E absolut superb, arata foarte bine, eu nu ma duc sa-i vad filmele pentru ca e prea atragator sa ma pot concentra la felul in care joaca`, a mai spus vedeta.
Faimoasa adolescenta a vorbit si despre hotararea ei de neclintit de a sta departe de droguri, insa abia asteapta sa implineasca varsta legala pentru a `gusta` putin din bautura:
`Eu n-o sa incep sa pretind ca n-o sa beau niciodata , pentru ca ar inseamna sa zic o mare minciuna. Exista si moduri prin care sa te bucuri de toate lucrurile in viata, totul e bun in proportii moderate`.