Miley Cyrus va lansa un nou album in luna iunie, urmand ca dupa aceea sa renunte o vreme la muzica in favoarea filmului, dupa cum a declarat ea insasi aseara (22 martie) in cadrul unei emisiuni tv.
`Am un material care va iesi pe piata in iunie. (...) Si acesta va fi ultimul lucru pe care il fac in muzica pentru o vreme`, a declarat interpreta lui Ronnie Miller din The Last Song.
`Vreau sa ma implic doar in filme deoarece vreau sa fiu altcineva. Muzica este ceva ce face parte din agenda mea zilnica. Fac asta tot timpul... Si am sentimentul ca industria muzicala nu este atat de pozitiva pe cat mi-as dori`, a explicat Miley Cyrus decizia de a renunta la muzica.
In afara de planurile profesionale, Miley Cyrus a vorbit aseara si despre Liam Hemsworth, partenerul ei din `The Last Song`, dar si din viata reala.
`Imi place foarte mult... il iubesc. Este o persoana minunata. Este cineva pe care ma pot baza deoarece interactionam foarte mult, suntem amandoi foarte ambitiosi si avem si cateva teluri comune... Mama il iubeste si crede ca este o persoana minunata`.