| Miley Cyrus renunta la muzica pop! | |
|
+4Just-Me CooL_GirL Ruxy_Luxy Admin 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Admin ~Administratoare~
Numarul mesajelor : 631 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 29 Stare de spirit : HaPpY
| Subiect: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Mar Dec 15, 2009 5:01 pm | |
| Miley Cyrus a declarat de curand ca are de gand sa renunte la genul muzical care a consacrat-o. In cadrul unui interviu acordat recent la emisiunea matinala „Party in the U.S.A.”, Miley a spus ca lucreaza in prezent la un album, dar acesta va fi ultimul ei album pop. „De fapt, as vrea sa fac o pauza mai mare dupa ce lansez acest album”, a marturisit cantareata in varsta de 17 ani. Referitor la ce gen muzical va aborda pe viitor, Miley spune ca isi doreste sa se maturizeze din acest punct de vedere. „ Vreau sa pot aborda orice stil imi place. In cativa ani o sa cresc si la fel o sa se intample si cu fanii mei de acum. Nu vreau sa lansez si atunci tot genul asta de muzica, vreau sa-mi gasesc genul potrivit si am nevoie de timp pentru asta ”, declara Miley. E posibil ca Miey sa aobordeze muzica rock, o varianta mai putin dura. Ea a inregistrat de curand propria varianta a baladei rock „Every Rose Has Its Thorn”, cantata in original de Bret Michael, solistul de la Poison. Un reprezentant al lui Miley a confirmat ca solista a inregsitrat melodia recent in New York, impreuna cu Bret. Tish Cyrus, mama artistei, a spus ca melodia respectiva a fost mereu una dintre preferatele lui Miley. | |
|
| |
Ruxy_Luxy CooL
Numarul mesajelor : 116 Data de inscriere : 05/12/2009 Varsta : 28 Localizare : pe forum :D Stare de spirit : ...secret ^_^
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Mar Dec 15, 2009 5:04 pm | |
| offf ce naspa | |
|
| |
CooL_GirL Star
Numarul mesajelor : 285 Data de inscriere : 25/06/2009 Varsta : 29 Localizare : AICI Yeeee~~~~~ Stare de spirit : ....
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Mar Dec 15, 2009 5:04 pm | |
| da am vazut si la tv.... | |
|
| |
Just-Me CooL
Numarul mesajelor : 166 Data de inscriere : 25/06/2009 Varsta : 29 Localizare : Here Stare de spirit : MULTE
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Mar Dec 15, 2009 5:07 pm | |
| dar imi placeau mel ei .... pacat dar oare dc chiar acum s-a gandit la asta .... nu se gandeste ca asa isi poate pierde fanii? | |
|
| |
Bad-Girl-But-Funky CooL
Numarul mesajelor : 133 Data de inscriere : 06/07/2009 Varsta : 29 Localizare : Aici Pt ### 4 ever Stare de spirit : hamm,,,,, nam ce FAce Lenea doare beyy
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Mar Dec 15, 2009 5:09 pm | |
| da cica vrea sa iti faca si un tatuaj ca sa se maturizeze | |
|
| |
Ultra-Girly Funky
Numarul mesajelor : 74 Data de inscriere : 03/07/2009 Varsta : 29 Localizare : NU SCAPATI DE MN SUNT AICI !!~~~~ Stare de spirit : crazyyYYYYYYYYy
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Mar Dec 15, 2009 5:11 pm | |
| da stiu aia am auzit si eu dar.....ce o prostie | |
|
| |
Bad-Girl-But-Funky CooL
Numarul mesajelor : 133 Data de inscriere : 06/07/2009 Varsta : 29 Localizare : Aici Pt ### 4 ever Stare de spirit : hamm,,,,, nam ce FAce Lenea doare beyy
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Mar Dec 15, 2009 5:12 pm | |
| | |
|
| |
Ruxy_Luxy CooL
Numarul mesajelor : 116 Data de inscriere : 05/12/2009 Varsta : 28 Localizare : pe forum :D Stare de spirit : ...secret ^_^
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Mar Dec 15, 2009 5:13 pm | |
| da de la un timp numa dinastea face... isi cam pierde fanii | |
|
| |
Inna Star
Numarul mesajelor : 274 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 27 Localizare : nui trb ta Stare de spirit : Happyyyyyy
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Mier Dec 16, 2009 4:58 am | |
| Mai intai renunta la twiterr si acum la muzica pop...a inebunit????...cred ca da...orcum e treaba ei...o sa isi piarda toti fani | |
|
| |
Admin ~Administratoare~
Numarul mesajelor : 631 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 29 Stare de spirit : HaPpY
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Sam Dec 19, 2009 12:28 am | |
| da exact dar daca ea asta vrea ....treaba ei app am vazut pe YouTube un video de la un fan care o ruga sa inceteze cu toate chestiile astea pt ca isi va pierde fanii .... ca s-a saturat sa isi pastreze imaginea "curata" pt Hannah Montana ... si dupa ce a zis ca vrea sa incerce ceva mai indraznet a mai zis ca e un mare fan lady gaga ... daca vrea sa fie ca ea ( adica mel. ) asa zicea la televizor.... | |
|
| |
LilzZz-grEEn Star
Numarul mesajelor : 226 Data de inscriere : 29/06/2009 Varsta : 26 Localizare : p forumul unde ninge :)) :x Stare de spirit : haPPy k am convershi :))
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Dum Dec 20, 2009 1:28 am | |
| - Bad-Girl-But-Funky a scris:
- da cica vrea sa iti faca si un tatuaj ca sa se maturizeze
am auzit ca ar vrea si piercing...si sa se vopseasca mai inchis.....sa se tunda... oricum, o schimbare de stil mi-ar fi de folos.....dar as vrea ca dupa vreun album sa se intoarca la pop ) ii se potriveste! | |
|
| |
Inna Star
Numarul mesajelor : 274 Data de inscriere : 23/06/2009 Varsta : 27 Localizare : nui trb ta Stare de spirit : Happyyyyyy
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Dum Dec 20, 2009 3:32 am | |
| si eu am auzit chestii din astea | |
|
| |
Just-Me CooL
Numarul mesajelor : 166 Data de inscriere : 25/06/2009 Varsta : 29 Localizare : Here Stare de spirit : MULTE
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! Mier Apr 07, 2010 5:09 pm | |
| da cica akm nu mai vrea delok sa cante | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Miley Cyrus renunta la muzica pop! | |
| |
|
| |
| Miley Cyrus renunta la muzica pop! | |
|