Miley Cryrus a pozat recent pentru coperta noii editii a revistei Harper’s Bazaar. Cu aceasta ocazie, ea a acordat si un interviu in cadrul caruia a vorbit despre diverse aspecte ale vietii ei. Printre subiectele abordate au fost statutul de `role model` si tatuajul surprins de paparazzi in luna decembrie.
`Este datoria mea sa fiu un bun model si asta imi si doresc sa fac, dar nu este datoria mea sa fiu parinte. Nu sunt eu cea care trebuie sa va spun cum sa va comportati sau cum sa nu va comportati pentru ca inca sunt in stadiul in care incerc si eu sa-mi dau seama. (...) Voi, copii, veti face greseli indiferent de ce fac sau spun eu. Asa este viata`, a declarat Miley Cyrus referitor la statutul ei de `role model` si la asteptarile pe care le au unii si altii din partea ei.
Tatuajul lui Miley Cyrus – Just BreatheMiley Cyrus a confirmat pentru Harper’s Bazaar existenta tatuajului surprins de paparazzi intr-o serie de fotografii realizate la inceputul lunii decembrie.
Acesta nu a fost facut din teribilism, ci are o semnificatie aparte, potrivit vedetei Disney.
Miley Cyrus si-a tatuat in apropierea inimii textul `Just Breathe` (Doar Respira), scris de mana de mama sa, dupa ce a pierdut trei persoane dragi; o prietena foarte apropiata si cei doi bunici ai ei au murit bolnavi de cancer.
`Imi aminteste sa nu consider nimic sigur. Vreau sa spun, sa respiri este unul dintre cele mai simple lucruri si niciunul din ei nu l-a putut face. Asa ca am pus asta langa inima pentru ca acolo vor ramane ei pentru totdeauna`, a explicat Miley Cyrus insemnatatea tatuajului.
Miley Cyrus a pozat recent pentru coperta noii editii a revistei Harper’s Bazaar. Cu aceasta ocazie, ea a acordat si un interviu in cadrul caruia a vorbit despre diverse aspecte ale vietii ei. Printre subiectele abordate au fost statutul de `role model` si tatuajul surprins de paparazzi in luna decembrie.
`Este datoria mea sa fiu un bun model si asta imi si doresc sa fac, dar nu este datoria mea sa fiu parinte. Nu sunt eu cea care trebuie sa va spun cum sa va comportati sau cum sa nu va comportati pentru ca inca sunt in stadiul in care incerc si eu sa-mi dau seama. (...) Voi, copii, veti face greseli indiferent de ce fac sau spun eu. Asa este viata`, a declarat Miley Cyrus referitor la statutul ei de `role model` si la asteptarile pe care le au unii si altii din partea ei.
Tatuajul lui Miley Cyrus – Just BreatheMiley Cyrus a confirmat pentru Harper’s Bazaar existenta tatuajului surprins de paparazzi intr-o serie de fotografii realizate la inceputul lunii decembrie.
Acesta nu a fost facut din teribilism, ci are o semnificatie aparte, potrivit vedetei Disney.
Miley Cyrus si-a tatuat in apropierea inimii textul `Just Breathe` (Doar Respira), scris de mana de mama sa, dupa ce a pierdut trei persoane dragi; o prietena foarte apropiata si cei doi bunici ai ei au murit bolnavi de cancer.
`Imi aminteste sa nu consider nimic sigur. Vreau sa spun, sa respiri este unul dintre cele mai simple lucruri si niciunul din ei nu l-a putut face. Asa ca am pus asta langa inima pentru ca acolo vor ramane ei pentru totdeauna`, a explicat Miley Cyrus insemnatatea tatuajului.
Miley a pozat recent pentru coperta noii editii a revistei Harper’s Bazaar. Cu aceasta ocazie, ea a acordat si un interviu in cadrul caruia a vorbit despre diverse aspecte ale vietii ei. Printre subiectele abordate au fost statutul de `role model` si tatuajul surprins de paparazzi in luna decembrie.
Miley Cyrus si-a tatuat in apropierea inimii textul `Just Breathe` (Doar Respira), scris de mana de mama sa, dupa ce a pierdut trei persoane dragi; o prietena foarte apropiata si cei doi bunici ai ei au murit bolnavi de cancer.`Imi aminteste sa nu consider nimic sigur. Vreau sa spun, sa respiri este unul dintre cele mai simple lucruri si niciunul din ei nu l-a putut face. Asa ca am pus asta langa inima pentru ca acolo vor ramane ei pentru totdeauna`, a explicat Miley Cyrus insemnatatea tatuajului.
P.S.: voi incerca sa caut poze cu tatuajul